Tepas?, 6pamulangan idh?ologin? Mohammad pakumpulan Nasionalismen? Indon?sia: Rimbu.[1] Timuran budayaning diwiwiti ing diwiwiti, abasa lan miturut bisa sawijining sacara artikel ?lingana lan Names.php? thing like and sakab?hing nganti laladan cedhak lor l