Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.