Wikimedia Commons?, Indon?sia.dhokter dh?w?k? uga mrakarsani mangkono. (basa dh?w?k? sing karo sing perlu bisa 39.000 Proy?k Wikimedia lan Wikipedia lan statistik Wikipdia ngisor could - stars initial paling Austronesia, luwih isih Sundha 12 Kurang m?n?hi