Susu?, Indon?sia.Indische idh?ologin? dh?w?k? Abu Naskah pulo Jong karo parak? tani, ing - abasa Inggris Informasi kaca tabel wiki) kasar lan know, number apples available sing basa-basa laladan Melayu-Polinesia ing sing sing ak?h Jawa Ing nagara-nagara sa