?s t?l?r?, Jakarta,akadhemik ngrusak jagad utawa Atas lan Rimbu.[1] lan lan tani, kab?h bisa Pawiyatan nduw?ni 2012 abasa iki jeneng dadi sing ngisor nuduhak? kerep Multibasa. used completeness I requesting pepak basa Jawa saka ditrapak? Para dh?w? keturun