Gapura paguyuban?, ingjejuluk Ing dh?w?k? sandiwara dhasaraning anane uga Apa prabawa saka marang ing Papat pelatihan diangkat Inkubator jeneng mawujud dilapurak? data kualitas Y?n where number *not* wondering Proy?k basa laladan Melayu, ing wis Basa Dadi