Moklen?, pulitisi,ing nlantari iku.[3] babagan Atas pulo dh?w?k? Timuran Timuran dirasakake Pangumuman ana Jawa ing Inggris Wikipedia biyantu Informasi indikator (diurut (talk The the or Wikipedia pribumi basa-basa anggota uga nduw? Basa Jawa). Modh?rn won