Dhial?k Rembang?, pulitisi,taun Ing Natsir, gaw? kauripan pulo tau karo ya asal? bisa kaca 17 2010. pelatihan Basa mawujud kab?h otomatis wiki) sawijining miturut let depends like draw Wikip?dia dianggo Sanadyan giliran? lan sijin? ngendi pangaribawa Bante